De Weiden - Welkom op de boerderij

De Weiden is een multifunctionele melkveehouderij in Beltrum met diverse nevenactiviteiten. Het is een bedrijf waar we trots op zijn en waar we ons met hart en ziel voor inzetten. Onze kleinschalige melkveehouderij bestaat uit ongeveer 75 koeien, waarvan 50 melkkoeien is, en de rest jongvee tot 24 maanden. Alle koeien die op het bedrijf aanwezig zijn, worden door onszelf gefokt. Er wordt niets aangekocht van buitenaf. Lees hier verder over onze veehouderij. Wij stellen ons graag aan je voor en je kunt kennis maken met ons bedrijf. 
 

  Educatief

Gastvrij

De Weiden is erkend en gecertificeerd educatieboerderij. We zijn in het bezit van het keurmerk van stichting boerderij educatie Nederland

Een heerlijk weekje weg? Genieten van de rust en de stilte, de ruimte en van al onze dieren? Je bent van harte welkom bij melkveehouderij en bezoekboerderij De Weiden in Beltrum.

Leer en werkplek

Stagebedrijf

De Weiden is een vertrouwde plek voor jongeren die een leerwerkplek zoeken en die het nodig hebben structuur aan te brengen in hun leven. 

Bij De Weiden bieden we stages aan op het gebied van dierverzorging algemeen en specifiek voor de rundveehouderij. Je vindt onze stageplaatsen en de beschikbare hoeveelheden ook op stagemarkt.nl.